fredag 15 maj 2009

Än är det inte sommar:-

Har nyss tagit mig en promenad på lunchen för att göra lite ärenden. Möter då en massa människor som man brukar göra när man är på stan men jag kan inte sluta förvånas att de klär sig så lätt! Värsta brudarna i kort kort och topp, medans en annan har t-shirt, kofta, väst och skaljacka!! Nej, än är det faktiskt INTE sommar, fast vissa tycks tro det:-

Var förbi på djuraffären och köpte mig en ny klotång, ny tandstensskrapa och några tuggben till hundarna, klotången och skrapan har jag haft sålänge att det behövde bytas ut. Det är lätt hänt att man använder verktygen alldelens för länge. Jag fick inse det igår när jag skulle pyssla med hundarnas tänder igår.

Oftast när jag tar tandsten eller gör rent öronen på mina egna hundar brukar jag lägga dem på köksbordet för att få perfekt lyse och ännu bättre stöd när man skall greja i munnen. Hundarna gillar det och går självmant upp och lägger sig. - Nu skall ni till tandis, brukar jag säga och då kommer de på en gång. Tog Darling först och när jag var färdig och lyfte ned henne från bordet stod Aska bredvid och väntade på sin tur! Tänk, de är bra kloka och vet vad som gäller.

Kändes skönt att få pyssla om sina egna djur för en gångs skull, det blir lite så att de blir skomakar´s barn...

Inga kommentarer: