onsdag 8 april 2009

Typiskt

Min syster har ju som sagt sin förlovningsfest till helgen och till en fest behöver man shoppa lite. Och jag som inte precis älskar att handla finkläder, nej tacka vet jag fritidskläder typ, Peak Performance, Haglöfs, Lundhags, osv.. där finns det inga begräningar. Det är kläder som är snygga, passar perfekt, och kan användas jämt. Till skillnad mot dessa party kläder som skall sitta som ett smäck och vara ömtåliga som 17, det räcker oftast att hundarna sätter tassen på dem så har en maska eller fläck uppkommit... känner ni igen er?

Hursom så har jag tillbringat några timmar på Kupolen (vårt köpcentrum) i jakt på något att ha på mig till festen. Provat flera toppar, klänningar och annat... men inget som jag föll för. Så igår, rödgråten och mosig med huvudvärk var jag tvungen ned på Kupolen igen för att "finally" hitta något. Efter många ombyten på H&M fastnade jag äntligen för en silver/guld -topp som jag gillade skarpt. Men den glädjen förbyttes ganska snart till panik då jag efter ha handlat toppen, gick vidare in på Lindex för att köpa Mojjan en klänning träffade min svägerska... glad i hågen visade jag min nyinköpta topp... och då säger hon - Åh, det är samma som min dotter köpt, fast hon köpte klänningen!!

Va??? Chockad och panikslagen, stod jag där och bara gapade! Det kändes nästan som om jag ville slänga mig ned på golvet i butiken och skrika det värsta jag kunde! Mina nerver var ju inte de bästa heller igår efter att vi har varit iväg men min älskade Geisha.. tårarna var nära kan jag säga:)

Det är väl så himla typiskt, av alla dessa tusentals plagg fastnade vi båda för samma typ av klänning/topp. Känns inte så roligt, men jag ringde till min kära lillasyster och berättade min roliga historia och hon tröstade mig med att det kanske inte märks att det är samma sorts material för det kommer typ 160 pers!!!! Huga! Men jag tänkte för mig själv att när alla får lite av den berömda drycken som kallar sig - alkohol, så är det nog ingen som bryr sig.. det brukar ju vara så.

Så vi får se hur jag gör, har jag tur kanske det är öppet i "Götet" på lördagen så jag kan kika runt om jag hittar något annat..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle på en fest för två veckor sedan och hade exakt samma problem. Hittade ingenting så jag håller med dig till fullo, tacka vet jag frilufts- och träningskläder : )
Kram
Michelle

sara axelsson sa...

ALLTING KLÄR EN SKÖNHET,, VA SJUTTON GUBBAR TYDER JU PÅ ATT NI HAR SAMMA GODA SMAK, ELLER HUR ..
HA SÅ KUL