måndag 13 april 2009

Tillbaka igen

Nu är jag hemma igen efter en händelserik helg i Göteborg. Som jag skrev förut så har vi varit på min systers förlovningsfest. De skall gifta sig nästa sommar men eftersom hennes fästman Taygun är av Turkmensk härkomst har de lite andra seder vid förlovning. En sorts cermoni för att acceptera att Jennie är välkommen in i familjen.

När vi kom till Göteborg på fredagskvällen var det som att komma till utlandet, strålande sol och helt snöfritt. På lördagen hade vi +18 grader och sol - Underbart:- Vi gjorde staden en stund, gick på restaurang och hade det allmänt trevligt hela familjen.

Festen var super, god mat, trevligt folk och mycket dans. Meja var supertrött redan innan vi kom dit så det blev lite jobbigt för henne. Men min kära svägerska åkte hem tidigt med Meja och hennes dotter Clara för att de skulle få komma hem och sova.. Tack snälla:-


Vid 02 tiden hade vi städat lokalen alla tillsammans och sedan drog vi ned på Avenyn! Eftersom Taygun har VIP kort så var det bara att traska på in på Nivå, där vi fortsatte att dansa & parta i några timmar. Kvällen slutade strax efter 04, och då var jag såååå trött och hade så dj*la ont i fötterna av att spatserat i pumps sedan 18 på kvällen.. och det är jag ju inte van med:- Skönt var det i alla fall att lägga huvudet på kudden...
Här bjuder jag på lite bilder från min helg:-


Syster Jennie, jag, min bror, Linda (bonus dotter till min bror), Alina (brorsdotter)

Inga kommentarer: