måndag 27 april 2009

Tillbaka i spåret

Äntligen känner jag mig frisk efter att ha gått med en envis förkylning i några veckor. Tog min första löptur på nästan 4 veckor, men det kändes kanon! Sprang 5km, och kunde faktiskt göra det i vårt motionsområde där jag i vintras åkt skidor. Äntligen är snön borta:))

Hundarna springer med mig, det är ett sällskap och man känner sig trygg. För i dagens läge vet man aldrig vad som väntar i buskarna:)) Skönt också att ge dem lite motion "på köpet" när man ändå skall ut själv. Nej, nu skall jag gå och knyta mig!

Ha en trevlig kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad skönt! Väntar också på att ge mej ut i spåret.. men just nu verkar det lönlöst:-( Den här jäkla förkylningen verkar inte vilja ge med sej! Igår fixade jag till skrindan så att hundarna kan dra Meja i den, de får ju lite mer motion än jag då iallafall, men sakta promenader är det enda som går just nu:-)
Ha det bra!
Kram Helena