onsdag 1 april 2009

Nya blogglänkar

Har lag till tre nya bloggar.

  • Soya - Stellas morsa - Tjejen som skriver bloggen är min gamla barndomskamrat Sara. Vi bodde i husen bredvid varandra. Lekt i oändliga timmar i ur och skur, mest var det olika sorters hästlekar, favvoleken var "ridskola". Sara skriver om livet som morsa till sin dotter Stella. Fina bilder och roliga inlägg:-
  • Sara´s Blogg - Hundtokig tjej som älskar lila! Har uppfödning av Chow -Chow under namnet Miatas. Vi träffades när jag var på min första utställning med min Gamla Geisha. Och sedan dess har vi haft kontakt. Fina bilder: -
  • Mamma Maria - En kompis jag träffade då jag hade en valpkurs i SSRK`s regi för en herrans massa år sedan, tror det kan ha varit typ 1998 eller nåt. Maria har Irländska settrar och är mamma till två tjejer och en lite pojk. Hon har nyss "startat" sin blogg, men jag kommer absolut följa den.

Inga kommentarer: