lördag 25 april 2009

Super sköna lördag

Nu, har jag tid att uppdatera bloggen om än lite väl sent. Men det är lördag så jag får faktiskt vara uppe:)) Vi har haft en sådan skön dag, med massor av sol och premiärfika på vår altan. Har också äntligen rensat hallonhäcken, den blev så fiin! Egentligen var det meningen att jag skulle gjort det förra helgen men då hann jag inte så det fick bli idag istället.

Hallonhäcken i ett rufsigt tillstånd

Och så här blev den när den blev färdigrensad!
Längtar redan tills hallonen är mogna:))

Hade också lite besök av Jockes bror och son som kom förbi en stund. Meja och Erik gillade att åka i skottkärran. Erik berättade också för mig när vi var och kastade skräp i skogen, att Häxan minsann bor i skogen!! Det var i alla fall något som jag inte visste:))


1 kommentar:

Emilie sa...

Vilka härliga bilder!
Här längtar jag också efter hallon. Finns det något godare än solvarma hallon?
kram Em