lördag 18 april 2009

Lördagsrapport

Har hunnit massor idag! Städat ur källaren och kastat iväg en hel del grejor som man tyckte kunde "vara bra att ha" men nu fick de åka på tippen, sååå skönt. Min tanke med röjningen är att göra i ordning så jag kan fixa hundbad i "gamla" tvättstugan. Har många av mina kunder som önskar bad, så nu måste jag ta tag i det. Även för min skull så klart. Kommer verkligen bli jätteskönt när jag vill bada hundarna - utan att förstöra ryggen när man badar dem i duschen:-
Har också krattat och krattat och sopat... inte så roligt, men det måste göras. Höjdpunkten i dag var i alla fall när min vän, Michelle kom med sin Irländare Tellus. Tack för besöket. Darling & Aska var ganska så trötta när ni hade gått.. Här kommer några bilder från dagen:))

Darling tar sig en tur i skottkärran:))Aska busar med "Farbror" TellusSka jag berätta en hemlis?


"Åh, så tittar vi på mig, HALLÅ!!!!!"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv! Det var trevligt att hälsa på er lite : )
Vilka härliga bilder, speciellt den sista. Våga vägra titta in i kameran, haha!
Kram
Michelle

Kristina Hagström sa...

fina bilder