onsdag 15 april 2009

Lite nervös

Om en timme skall jag infinna mig på stället där jag skall skriva mitt svenskprov. (1:a steget av 3 för att ev. komma in på polisskolan.) Känner mig nervös som 17, men jag vet att jag inte kan göra mer än mitt bästa. Kanske känns det lite extra denna gång när jag vet vad det går ut på. I höstas när jag gjorde provet hade jag tyvärr 3 fel för mycket för att bli godkänd. Då var 27 p gränsen för godkänt. Nu tror jag till denna omgång att de har höjt ribban lite, gränsen för godkänt är 31.. hoppas jag har fel.

Känns lite jobbigt om jag missar även denna gång, för nästa skrivning blir i höst. Låång väntan.... Det tar på psyket vill jag lova, att bara vänta och vänta... och där i mellan hålla motivationen uppe för att ligga i med träning.

Så håll tummarna för mig nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller alla tummar jag har. Hör av dig när du är klar, jag vill höra hur det var denna gång. Lycka till!!
Kram
Michelle

Emilie sa...

Lycka till! Hoppas att det går bra på provet.
Kram Em