onsdag 29 april 2009

Klar för idag

Sitter och väntar lyssnar på en ledsen Cairn Terrier som sjunger och beklagar sig för att han är ensam nere i min källare. Hans matte är på väg och skall hämta honom strax. Så nu är jag klar för idag, känns skönt för jag är trött i kroppen.

Har lite problem med min arm efter att jag ramlade i en kompis trapp (jag var spik nykter och faktiskt på barnkalas! För er som trodde ngt annat:-) Den vill inte ge sig och det verkar som om den har gjort att jag också har problem med lite nackspärr och ömhet i ryggen.. måste kanske boka tid hos en massör eller naprapat...

Nej, nu kommer matten! Ha det gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag rekommenderar en kiropraktor för armen. Det kan vara snett i kroppen. Jag brukar bli som ny efter ett besök hos Hanna Brus på Dalarnas Kiropraktorklinik, hon är jättebra!
Kram
Michelle