tisdag 21 april 2009

I morgon vet jag svaret...

I morgon skall jag på myndighetssamtal hos polisen. Då får jag svar på om jag klarade/missade svenskprovet jag gjorde i onsdags. Jag är väl inte så hoppfull utan har ställt in mig på att det inte gick vägen. Men jag hoppas, hoppas, hoppas att det gick bra..

Men är det så att jag inte klarade provet så tänker jag skriva till hösten igen, skall inte ge mig i första taget. Vill verkligen det här, och jag skall kämpa! Inget är gratis har jag fått lära mig..
Idag var jag och Meja till hästaffären och köpte ridbyxor till henne. Så himla gulligt:-Försökte också få tag i ridskor/stövlar men det letande var förgäves.. Alla skor börjar på storlek 29 och min tös har ju bara 27! Så det får bli vanliga stövlar tills hon har fått lite större fötter.

Alla andra barn i hennes grupp på ridlekis har redan full utrustning och då vill ju Meja ha det också, vilket man kan förstå. Roligt för Meja, värre för morsans plånbok!!


Så här glad är jag i mina nya ridbrallor!

Inga kommentarer: