måndag 20 april 2009

Hemska deklaration

Tiden är inne.. nu skall jag deklarera för första gången som en näringsidkare:)) Känns faktiskt lite skrämmande, har aldrig varit i närheten av något sådant förut. Det är klart baksidan av att vara egen företagare. Kommer ihåg när man bara kunde klämma iväg ett sms, gick fort som 17 utan att man behövde tänka ens. Kikade jag faktisk avundsjukt på Jocke häromdagen när han deklarerade på det "lätta" sättet, ett sms så var det klart! Tänkte för mig själv om jag har tagit rätt beslut om att skaffa firma...

När jag startade min verksamhet okt-07 så begärde jag förlängt räkenskapsår, tyckte då att det kommer att dröja lääänge innan det är dags att deklarera på det "svåra" sättet. Men nu är vi tyvärr redan här och jag ser redan fram emot när det hela är över, hemska deklaration... suck.. bilagor hit och bilagor dit.... Men jag ska fixa det - på något sätt.

Glädjen är i alla fall att jag kommer få tillbaka en del...

Inga kommentarer: