torsdag 30 april 2009

Fågelpremiär hemma på går´n

När jag kom hem ifrån jobbet idag väntade lite apportträning med Darling. Nu äntligen skulle det bli riktig apport på ripa!! Jag såg till att Jocke tog fram fågeln när han kom hem från jobbet under eftermiddagen så den hann ligga och tina lite...

Vi testade igår för första gången med frusen fågel, det gick jättebra men hon ville gärna smaka lite, så jag satte på en nylonstrumpa på fågeln för att hon skulle lära sig att apportera korrekt utan att bli sugen att tugga. Fick göra så några gånger, men sedan gick det bra. När vi sedan hade tränat klart och jag lag fågeln i frysen stod Darling med nosen mot källartrappsdörren och sniffade "Matte, jag vill göra mera det är sååå roligt!"

Så idag var det dags för hennes "lilla" fågelpremiär på "riktig apport" utan nylonstrumpa och halvtinad fågel. Det gick super, heja Darling vad du e gó. Här kommer några bilder.

Ha en skön valborg!


Wohooo, där var den!

Nu tar jag dig!

Och bär dig till matte!

Aska ville gärna också vara med och leka lite:))


Inga kommentarer: