onsdag 22 april 2009

Duktiga hundar!

Har haft en tung dag idag, så det känns skönt att den är till ända. Har klippt två hundar, en blandis och en mellanpudel, haft en timme privat lektion, och skrapat tandsten på en liten hund. Det har faktiskt varit ganska skönt att bara vara för sig själv när man inte var på världens bästa humör idag och dessutom behöver man ju inte vara så trevlig med mina fyrbenta kunder:))

Men nu på kvällskvisten tog jag med mig apporterna och mina tjejer ut i skogen för att träna lite apportsök. Aska (min vuxna hund) har jag inte tränat med alls sedan i höstas, hon kan ju det där. Så jag var lite fundersam hur det skulle gå, men det gick super! Hon var riktigt taggad och sökte upp apporterna galant, och det roliga är att hon tyckte det var skitkul.

Darling har också gått från klarhet till klarhet. Hon verkligen ÄLSKAR att apportera, men jag måste dämpa henne lite för hon går upp lite i varv för hon tycker det är så roligt. Vi har börjat med lite apportsök och det funkar jättebra. Det är verkligen jätteroligt att träna henne när det finns så mycket positivitet. Så till helgen tänkte jag presentera lite fågel för henne, för tiden går fort och mitt mål är att hon skall vara klar till slutet av maj.

Yehoooo, här kommer jag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har ni så mycket snö nu??? Jösses !!!!
Isåfall e jag rätt nöjd med att på i gbg där våren e kommen. Kram Malin

Jane Hagström sa...

Hej Malin!
Nej... vi har inge snö kvar. Det är en bild på Darling jag tog i vintras, men gillar bilden skarpt. Lovar att jag skall ta nya bilder snart:-