fredag 3 april 2009

Blinkskor

Redan förra sommaren började Mojjan tala om att hon önskade sig blinkskor, sådana skor som blinkar när man går. Men jag har inte ens försökt att hitta några eftersom jag tycker sådant är lite onödigt.. jag gillar kläder och skor som är rejäla. Men så igår när jag satt och läste morgontidningen såg jag en annons från Wedins skor på barnskor som blinkar! Jag ropade på Mojjan och frågade om hon ville ha sådana, och jag kan säga att hon blev superglad.

Så på lunchen stack vi till Wedins och köpte dem, hade tur för det fanns bara ett par 27:or kvar! Och för en gångs skull så var man ute i tid! Hennes lycka var total och jag hade gärna betalat pengar för att se denna lycka när hon satte på sig skorna och vi betalat.. Hade väl egentligen önskat dem i en annan färg.. rosa är inte direkt min favoritfärg men det är ju hon som skall ha dem:))

Inga kommentarer: