onsdag 15 april 2009

Avklarat

Jepp, då har jag gjort provet. Ganska svårt och jag hade rätt ang. gränsen för godkänt. Nu gäller det bara att hålla tummarna fram tills nästa onsdag då jag får reda på resultatet... lååång väntan än en gång. Provet går ut på läsförståelse, 10 olika texter med tillhörande påståenden/svar. Några diagram var också med. Provet påminner om läsförståelsen i Högskoleprovet, så då vet ni lite hur det är upplagt.

Träningen då?

Nej, jag har inte kunnat träna på en vecka nu. Har något skit i kroppen för jag känner av halsen lite och så är jag snorig, speciellt på morgonen.. Höll också på att få slag när jag tittade mig i spegeln häromkvällen! Ett blodkärl har spruckit i ena ögat så min ögonvita är röd av blod! - I´m, Looking like a alien! Skitsnyggt... tur det inte hände när vi var i Göteborg.. "Hej hej, jag är från Landet.. och så här ser vi ut" Nej, jag är inte helt kry, så det blir till att vila ett tag till....

Kram & Godnatt!

Nu måste jag titta på Efterlyst!

Inga kommentarer: