Aska parad

Det har nu gått en tid sedan vår underbara Geisha fick avsluta sin tid hos oss. Det blev en ganska så stor omställning för oss alla. För mig och Jocke känns det väldigt konstigt att vara utan vår Geisha, vi har ju liksom alltid haft henne vid vår sida ända sedan vi träffades.

För hundarna blev det också en omställning. Aska började löpa en hel månad för tidigt, vilket aldrig hänt förut. Hon har alltid varit som en klocka och löpt med 26 veckors mellanrum. Men nu tog hon "klivet upp" i flocken och blev ledartiken över Darling som också hon började löpa strax efter Aska. Darling skulle egentligen löpt i redan i mars, men väntade nog på Aska. Tänk hur det är, naturens under:-

Aska är nu parad igen så nu hoppas vi än en gång att det kommer valpar hos oss. Beräknad valpning i början av juli, och ev. valpleverans i början på september.

Dollar har varit hos oss nu i två veckor och han är en underbar hund, alltid glad och positiv, och mycket lyhörd. Det har varit två intensiva veckor här hemma med två löptikar i huset, men idag har de äntligen fått vara tillsammans igen. Vi åkte ut till "fältet" och fotade lite. Även nya bilder på Darling finns i hennes galleri.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter