Geisha har lämnat oss...

Vår älskade Geisha har fått somna in. Åldern började ta ut sin rätt och hennes juvertumörer var inte så fina. De har också krånglat vid de senaste löpen med att samla på sig vätska. och för att inte Geisha skall vara med om det igen så var det bästa för henne att få avsluta.

Ett otroligt jobbigt beslut att ta och saknaden är stor. Geisha var vår första Gordonsetter som vi skaffade helt utan någon särskild kunskap om Gordonsetter. Att vårt liv skulle ändras när vi skaffade henne hade vi ingen aning om, men hon blev den som gjorde att vi idag lever ett underbart liv med bl.a jakt, uppfödning och uteliv.

Att hon sedan "lever" vidare som mamma & mormor gör ju att hon på något sätt finns kvar. Geisha har varit med mycket under de härliga 11 åren som vi har haft henne. Många utställningar runt om i landet med fina resultat, domare konferencer & utbildningar fick vi åka på pga, hennes goda exteriör, parningsresa till Frankrike (som inte blev lyckad, gick tom) för att nämna några. Hon efterlämnar många härliga minnen.

Tack Margret & Tage för att vi fick möjligheten att äga en sådan underbar hund!
Hon kommer alltid att fattas oss:-

Etiketter: vi minns

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter