onsdag 18 mars 2009

Vill ha...

En lång dag har nått sitt slut. Sitter och tittar på tv och surfar lite. Har klippt hundar hela dagen och det känns i kroppen vill jag lova. Man står verkligen i alla dess olika poser när man klipper.. inte så bra alla gången för rygg och axlar... Men jag tog en skidtur nu på kvällskvisten så nu känns det skönare i kroppen igen. Funderar på att köpa mig en pulsklocka för att förbättra min träning, det är ju lite svårt att veta när man tränar på effektiv nivå så att det gör nytta. Jag vill ju förbättra mig avsevärt och då tror jag en klocka skulle kunna hjälpa mig lite. Men problemet är att det finns så många klockor att välja mellan, vet inte riktigt vilken linje jag skall gå på. Hade tänkt mig lägga ca 1.000kr, har ni några bra tips på bra prisvärda pulsklockor?

Nej, nu skall jag gå och knyta mig! Sov gott & dröm sött!

Kram J

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det du ska tänka på när du ska köpa en pulsklocka är vilka funktioner du vill att den ska klara av. Därefter bestämmer du vilken modell du ska ha.
Kram Michelle

Anonym sa...

Tack Michelle! Tur att jag har dig:-