tisdag 31 mars 2009

Ont i magen dag

I morse tog jag luren... och ringde min veterinär. Så nu har vi inte så många dagar kvar tillsammans, min hund och jag. . Jag tog en tid i nästa vecka så vi kan ha en underbart mysig helg tillsammans och göra det Geisha gillar bäst - Vara ute och äta matsäck! Gärna grillkorv... mums.. Jag skall också passa på att skämma bort henne riktigt ordentligt, hon skall hon få sova med mig:- (Annars får hundarna bara sova i vår säng när vi är borta, typ på jaktprov osv. Inte hemma, för lakanen blir så himla håriga. ) Äta god mat, (inte bara torrissar), bli kliad (helst hela tiden för det älskar hon) och apportera! För Geisha hämtar ALLT, när det vankas en godbit.

Det är nu som jag kan "skämma bort henne" och ge henne lite extra av allt, annars är det svårt när man har två till som pockar på uppmärksamhet, och det gör ju ingenting om det blir en "dålig" vana när "tiden ändå är inne". Men nu skall jag försöka att inte vara ledsen och tänka på det här så mycket..

Tog också en skön löptur på kvällskvisten, kändes kanon och det var härligt att få vara ute när det var hyffsat ljust! Härligt med sommartid, då blir kvällarna längre och det känns som om man får mer tid till att träna både mig själv och hundar. Premiärade också med min pulsklocka! Skitroligt, men nu gäller det bara att lära sig den ordentligt så att man får nytta av den på rätt sätt. Tror den kommer bli ett bra hjälpmedel på min träningsväg för att kunna löpa som 17 de 2 km som testet är på:)))

Hoppas att ni har haft en härlig dag.. våren är på G, för jag har en bassäng ute på gården!!

1 kommentar:

Maria sa...

Hej!
Jag beundrar dig som har samlat mod att ringa till veterinären. Jag står ju inför samma dilemma. Det är inte roligt när man har denna makt att bestämma. Men som du skriver bättre att ta det innan det blir försent. Lider med dig, men man får göra det till det bästa när ens bästis ska flyga vidare in i himlen. Som vi säger hemma så blir vi en stjärna på himlen. kramis Maria Ericsson