söndag 29 mars 2009

Några bilder från ridkursen

Ridkursen gick super! Så himla roligt och lärorikt. Jag red en häst (valack) vid namn Dropi, som jag har ridigt flera gånger förut. Det är en konst att rida, speciellt Islandshäst. De har ju flera gångarter och fler "spakar" som jag brukar säga. Och eftersom jag är van vid klassisk ridning så tar det lite tid att "lära om" men roligt som 17 är det! Det tar sig för mig, och jag fick faktiskt beröm! Vi red ett pass på förmiddagen ca 1 timme, sedan hade vi lunch en stund för att ha ett pass till under eftermiddagen. Så nu känner jag mig faktiskt lite öm i baken:)) Och jag kan säga så här - Jag SKA ha en Islänning.... någongång! Här kommer lite kort ifrån dagen.
2 kommentarer:

Emilie sa...

Vilka jätte fina bilder!
Islandshästar är vekligen jättefina. Har själv funderat på att ha en isis men nu räcker det gott och väl med de 3 vi har =)
Kram Em

Jane Hagström sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.