söndag 1 mars 2009

Mitt möte med Madonnas Hudspecialist

I torsdags var jag till Stockholm för att under en hel dag ha en utbildningsdag med Michelle Peck för terapeuter och intresserade i Intraceuticals Oxygenbehandling. Michelle Peck är en känd hudspecialist som bl.a behandlar många kändisar i Hollywood. En av hennes närmaste kunder och vän är Madonna.

Michelle hämtades av min mor på Arlanda, hon blev lite senare än beräknat men kom ändå i lagom tid så att hon hann träffa pressen. Vid 14 tiden kom våra terapeuter och andra intresserade för att lyssna och se Michelle utföra behandlingen. Det var mycket intressant, det är en driven och intressant person som gav oss många tips och råd i det vi ville veta. Och en rolig detalj att tillägga. Hon tar 4.500:- för en Intraceuticalsbehandling i Hollywood och vi tar typ 1.200:- Ja, vi har nog inte samma möjligheter här i Sverige...

Men det är ju som sagt inte lätt att ha att göra med "viktiga" personer.. det skall vara kaffe med skummjök och - no fat... fick gå till närmaste galleria för att fixa det:- Och hon skulle ha äggröra endast på vitan. 5 st skulle det vara och till det, sallad med olivolja. Inte nog med det... vi hade fixat hotell till henne som inte dög... hon valde ett annat. Men min mor fick följa in och betala... så det slutade med att vi fick betala två hotellrum. - Ja, vad gör man inte?

Och nu förstår jag varför Madonna har adopterat... Michelle åker återigen ned till sydafrika och jobbar som volontär med att ta reda på vad människorna har för behov, de hjälper unga tjejer vidare i livet osv... hon skulle stanna där i två månader. Och vad jag förstod så har Madonna varit med henne dit och "jobbat". Det var intressant att höra om! Och jag tycker det är kanon, för vem annars har den ekonomin att kunna vara "ledig" och bidra med diverse om inte de?

Här kommer en bild på mig och Michelle Peck! Och jag kan säga att den bruden hade tränat på poser förut:-


Me and Michelle Peck!
Copywrigt: QOB

Vill du veta mer om intraceuticals Oxygenbehandling?
Kika in på http://www.queenofbeauty.se/ och välj Intraceuticals...

Inga kommentarer: