söndag 15 mars 2009

Lite hitan & ditan...

Vi hade en skön lördag här hemma igår. Jag och Mojjan var och handlade lite kläder till henne som hon fick vara med och välja. Så nu hoppas jag slippa morgonproblemen när hon skall till dagis, för som det är nu är det bara vissa kläder som duger. Alltid är det fel på något typ, fel färg, fel mudd på ärmarna osv.. Jag undrar hur det ska bli längre fram?? Tur att det dröjer några år... Tog också en skidtur med hundarna i dragbältet. Det var verkligen skitföre, snön har börjat tina så det gick inte fort, men kan i och försig bero på att jag har så repiga skidor:)) Mina hundskidor har verkligen gjort sitt så nästa säsong skall jag inhandla nya. Vi tog också en skidtur i spåret här hemma med Mojjan, hon e så duktig! Hon gillar verkligen att åka längd så hon skall också få en bättre utrustning till nästa år.


"Kom igen nu mamma!"

Meja åker "Vasaloppet" på dagis

Inga kommentarer: