tisdag 24 mars 2009

Inget glid

Skulle ut och ta en skidtur nu på kvällskvisten. Men tyvärr så hade jag så taskigt med glid. Jocke vallade till mig men det blev inte så bra den här gången. Det har ju snöat lite här hemma och då blir det lite svårvallat, så det blev bara ett varv på 2.3km. Snodde på mig löpardojjorna och tog en löptur med hundarna istället. Kändes super och så fick hundarna komma ut lite också:-

Tränade apporten med Darling i morse, och för första gången tog hon apporten själv från backen! Det känns lite som om vi har tagit ett sjumilakliv i jakten på apportbeviset, ett steg närmare. Men som sagt är mitt motto -skynda långsamt. För en hund som lär sig apportera slarvigt och för fort får oftast problem när det gäller, och jag vill ha en hund som apporterar ovillkorligen för att jag kommenderar det och inte när hunden själv har lust att apportera.

Nej nu skall jag krypa till kojs..

Inga kommentarer: