måndag 30 mars 2009

I morgon måste jag ringa..

Det har gått några dagar sedan jag berättade att jag måste ringa veterinären och boka tiden... Den hemskaste tiden som ingen vill vara med om, tiden som skall avsluta min bäste väns tidjorden.. Men tiden är inne, det är dags för Geisha att fortsätta sitt andra liv tilsammans med de andra i "himlen". Hon är pigg just nu, och verkar må bra. Men man vet inte vad som kan hända under morgondagen och jag vill att hon skall ta sina sista steg med sin värdighet i behåll. Hon är gammal, och 11 år är mycket för en stor hund. En hund som har haft ett otroligt bra och aktivt liv. Det är nu dags att minnena får ta plats hos mig och minnas allt vi har varit med om tillsammans. Det känns så tungt, för jag mins så väl min stora lycka en majdag för 11 år sedan, den var total! Lika stor är min sorg för att vi måste skiljas. Men jag vet att en dag, kommer vi att mötas igen....


3 kommentarer:

Anonym sa...

Då fick man gråta en skvätt så här på morgonkvisten. Tänker på dig i denna oerhört jobbiga stund. Den stunden ingen av oss hundägare vill tänka på, men som vi alla vet kommer.
Stora kramar till er alla!
/Michelle

Emilie sa...

Massor med styrkekramar till eran familj idag.

☆Soya☆ sa...

Vackra ord om en av de jobbigaste situationer i livet.

Fin blogg och underbara bilder Jane!
Kram /gamla grannen