måndag 2 mars 2009

Besviken igen

Ja, då var man lite besviken igen då, ingen premie denna gång heller. Darling har gått så dj * la bra men vad hjälper det? Det har vi hört och sett så många gånger att det inte är roligt längre. Nu vill man ha fågel så man kan få premierna, hon är verkligen värd dem. Jocke kom ju hem från Norge igår kväll där han har gått prov. Som jag berättade så var förhållanderna inte så bra, massor med snö som gjorde föret tungt. Darling var dock sååå nära igår, att få med sig ett pris hem men domaren dömde henne som att hon sekunderade partner (Vilken iof är superbra). Partner fick resa och tilldelades en 3:a i ukl, och vår Darling fick vara utan... Men så är det på jaktprov, jag börjar bli van nu för det brukar vara så när vi är på prov. Turen är aldrig riktigt på vår sida.

Jocke skall också åka till Arjeplog i veckan för att starta henne i Vinterfjällpokalen. Men det kan vara så att hon är på G att börja löpa! I så fall blir jag tokig. Jag håller mina tummar att hon väntar en vecka....

Men idag har jag en vanlig arbetsdag, så jag måste sticka nu och ta mig en frukost! Ha det så bra:-

Inga kommentarer: