tisdag 3 mars 2009

Beslutsångest

Nu vet jag inte riktigt hur jag skall göra. Jag har blivit erbjuden att följa med på skotertur med övernattning från Hede till Åre med trevliga vänner. Vi har ju skotern stående i Härjedalen, så att fixa skoter är ju inga problem. Bara åka dit och starta. Men samma helg som vi har tänkt att planera turen har jag bokat in mig på ridkurs med Islandshäst under en hel dag, så nu vet jag inte nå hur jag skall göra. Saken är också den att Jocke jobbar eftermiddag fre-sön så jag måste ha hjälp med Meja. Och barnvakterna måste man spara på tills det dyker upp viktigare saker, man vill ju inte att det skall bli för ofta. Vi får se hur jag gör eller.... Det kanske får bli Ole - Dole - Doff.....

Ha en trevlig dag!

1 kommentar:

Emilie sa...

Inte dåligt att ha två trevliga upplevelser att välja mellan.
Kram Em