måndag 16 mars 2009

31 år och redan glömsk!

Nu tror jag tamejtusan att jag blivit glömsk! Det började redan i morse innan jag skulle åka till jobbet... var är min plånbok? hm, tänka tänka.. jo, den låg i bilen under mattan (brukar gömma den där när jag är och åker skidor med hundarna) och sen hämta kalendern - den är mitt liv! Där står det allt, och utan den kan jag inte planera något. OK, nästa sak till samlingen... mobilen! Öh, vart la jag den? Kanske i morgonrocken eller i badrummet... Ja så håller jag på innan jag samlat ihop mina tillhörigheter innan jag far till jobbet. Känner ni igen er? Men såklart är det alltid något som man glömmer och idag fick jag bli varse det när jag skulle gå ut på lunchen.. nycklarna! Shit, de hade jag också glömt (och på dem har jag hem-nyckeln) men jag lånade en nyckel på jobbet när jag gick ut så det var inga problem. Värre blev det när jag hade hämtat Mojjan på dagis på kvällen... åker hem och det slår mig att jag inte kommer in för jag har ingen nyckel! (Jocke jobbar-ingen hemma). Men då har Jockes snälla bror haft hand om våra hundar idag och han har nyckel till oss, så när jag ringde hade han precis varit hem och lämnat hundarna. Vilken tur jag hade! Men man blir bra trött, glömma hit och glömma dit. F*n man är 31 år och börjar bli glömsk.. men det är klart, har man 1000 saker att göra jämt så kan det lätt bli lite snurrigt. Härdanefter kommer jag stoppa nyckel i väskan direkt! För nästa gång kanske Lasse inte kan komma....

Kram:))

Inga kommentarer: