Jaktprovsrapport

Helgen 28/2-1/3 tillbringade jag och Darling i Norge för att gå prov, i Vinjevein. Vi har ju inte haft turen på vår sida och det hade vi inte denna helg heller. All snö som har kommit ställde till det för oss. Hundarna hade svårt att komma ut i bra sök och som gjorde att de blev väldigt trötta. Tyvärr så hade inte Darling någon chans på fågel under lördagens start, men jag är ändå nöjd för det hon presterade.

Söndagen blev också väldigt tuff, jag och Darling hamnade i partiet som gick längst ned i terrängen vilket gjorde att föret blev ännu tyngre. Darling gjorde sitt bästa, och i andra släpp tog hon stånd med partner samtidigt, som jag uppfattade det hela. Men domaren dömer Darling för sekundering, så det blev ingen premie denna gång heller. Så nära, nära...

Lördagens bedömning: 5. 5. 6. 4. 4. 4 Söndagens: 5. 4. 6. 4. 4. 4.

Men nu håller jag på att packa resväskan igen, för nu bär det av till Arjeplog och vinterfjällpokalen. Kvalet är på torsdag och finalen går på fredag. Har också anmält henne på lördagen, när man ändå åker så långt. Nu hoppas jag att turen kan vara på vår sida och att vi kan få 1:an på Darling som hon är värd, vi skall kämpa för det i alla fall, håll tummarna för oss:)) // JOCKE

Etiketter: jaktprov

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter