lördag 7 februari 2009

Snöiga Lördag

Lördag idag, och snön singlar ned ifrån himlen. Det ser skönt ut, och jag och lilltjej skall ta oss ut snart, vi skall mysa lite till bara. Det är ju som sagt lördag och då får man slappa och ta det lugnt.
Är sugen på att köpa längdskidor, för att kunna träna lite. Mina skidor som jag har fungerar ju bara när hundarna drar mig eller när man "gå skidar" på fjället. De har ju några år på nacken, gamla, repiga och lite halvt trasiga på sina ställen.. Ni skulle sett blickarna jag fick på skidorna när jag var på "ett finare" skidställe för några veckor sedan!! Jag hade lust att förklara eller sätta en lapp på skidorna - HUNDSKIDOR, och, ja jag vet att de ser hemska ut!
Men som sagt de funkar när hundarna drar!

Tycker det är roligt att åka skidor och det är ju en bra motionsform. Roligt att få lite variation i träningen för det blir ju lite tråkigt i längden att alltid springa. Vi får se hur jag gör, det kostar ju trots allt några tusenlappar att få en bra utrustning och jag vill inte köpa någe skit. Vill ju också komma iform... för ev. fystester längre fram.

Hundarna skall också ut snart. Jockes bror kommer snart och skall ut på en skidtur. Känns bra, för då kan jag och Meja vara tillsammans. Och ja, jag vet att vi är bortskämda med att ha en personlig hundrastare men ställer man upp på varandra så går det ju lite lättare!

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer: