torsdag 19 februari 2009

Snabb lunch hemma

Är hemma på en snabblunch. Det är ingen hemma idag så jag måste hem och kissa med hundarna lite. Det blir ju lite länge för dem att vänta om de skall vänta på att husse kommer hem vid 14:30. Visserligen skulle de klara det utan problem, men mitt samvete mår bättre om de får "kissa av sig lite".

Nu har min ansökan registrerats på PAS (ansökningsportalen) och jag är behörig! F*n vad skönt att se det! Inga kompletteringar som behövs göras... ingen läsning av historia, svenska osv.. utan det är bara att söka på. Nu skall jag bara se till att plugga lite svenska.. läsförståelse. Har dragit ut prov från högskoleprovet att öva på, de är ju ganska svåra men det kan vara bra att öva upp tanken lite. Annars är det ju ganska svårt att hitta övningar för ändamålet.

Ha en fortsatt trevlig dag! Det skall jag ha!

Inga kommentarer: