söndag 15 februari 2009

Skidturen avklarad!

Ja, nu har vi åkt loppet mellan Falun - Borlänge p å 2.6 mil! Och jag e såld, perfekt före, perfekt väder, och trevligt sällskap:-, vad mer kan man begära? Det var mycket folk som åkte, men det blev aldrig trångt i spåren och för det mesta var det tvåspårigt så det blev aldrig stopp osv.

Vi tog det ganska lugnt, jag har ju som sagt aldrig åkt så här förut men jag måste säga att jag fixade det med bravur! Med alla vätskekontroller och lite snack efter vägen så tog det knappt tre timmar. Känner mig kanon i kroppen och ganska pigg faktiskt. Men det är klart jag har ju lagt ner lite tid på löpträningen så helt "from the begining" är jag ju inte.

Här kommer lite fina bilder från vår fina åktur!

Ja, jag vet att de åker om mig och har startat efter mig, men som sagt jag är inte tävlingsåkare:-

Första vätskekontrollen. Det syns väl att vi är i Dalarna? Nu änt´ä långt kvar...

Jocke, "gammal skidåkare" som har tävlat för Domnarvet, a long time ago...

Så underbart, riktig vinter även i Dalom!Mot målgången....


Och så här glad kan man bli av att få en medalj! (Min första sedan barnsben!)

Jocke fick också en medalj att lägga till samlingen:-

Min medalj!

1 kommentar:

Emilie sa...

Vilka härliga bilder! Grattis till medaljen =)
Kramar