söndag 1 februari 2009

Sega söndá

-Vad kommer efter lördá mamma? frågade Meja mig i morse när vi vaknade.
-Då kommer söndag, svarade jag. Det gick en stund så varade hon mig
-Hm, man får inte äta godis idag va?

För en 4-åring är lördagarna heliga när man får äta godis efter maten. Hon börjar få koll på veckodagarna, frågar för det mesta vilken dag det är och vill veta vilken dag som kommer sen. Och om hon skulle få bestämma skulle det va lördá flera dagar i vecka.

Men idag har vi bara haft en seg söndag. Jag har inte kännt mig så himla pigg, har liksom inte så mycket ork. Så under hela förmiddagen och dagen har vi bara varit inne och segat. Fick dock rensat i källartrappen -Alltid ngt. Kännde mig i alla fall piggare på eftermiddagen så när Jocke vaknade tog vi en tur till pulkabacken för att "avverka" lite energi på Meja. Jag tog med mig kameran och fotade lite. Jockes bror var också där med sin son, så Meja körde race med honom. Några fina bilder blev det!
Och som Meja säger - Tut i backen sju hål i nacken!


Inga kommentarer: