torsdag 5 februari 2009

Pris


Igår fick jag ett telefonsamtal. Jag och Darling har fått ett vandringspris för våran insats på fältprovet i höstas. Mellansvenskas (MFK´s )"Gordonsetter VP" till bästa Ukl på fält. Känns jätteroligt:-

Och som det ser ut nu så kommer jag ta en tur till MFK´s årsmöte den 22/2, det känns ju i alla fall lite roligare att ta emot priset personligen och inte få den skickad i någon låda eller nåt.


Och det kan ju vara intressant att åka på årsmötet också, har aldrig varit på MFK´s årsmöte! Kanske är det något spännande som händer:-

Här är en bild som Maud Mattsson tog på mig och Darling när vi tagit premien, hon är en klippa som alltid har kameran beredd. Titta in på hennes sida här http://www.rospigan.net/ där finns det massor med fina fotografier.

Detta pris känns faktiskt lite extra för det var min första premie någonsin på prov!

1 kommentar:

Emilie sa...

Grattis! Vilket fint pris! Ha en bra dag