fredag 6 februari 2009

Nytt försök idag.

Fredag igen! Veckorna bara rusar förbi, tycker det mest är måndag & fredag hela tiden. Idag skall jag göra ett nytt försök att gå och sätta in pengar på banken. För varenda gång jag har försökt har det varit proppfullt med folk, så det har aldrig varit aktuellt att ens gå in och ta en nummerlapp, trökigt!

För det blir ju problem när man bara jobbar dagtid och måste få alla ärenden gjorda på lunchtid, man hinner helt enkelt inte. Jag tycker bara man känner sig stressad. Det är just därför jag tycker det skulle vara skönt att jobba skift, eller att man har varierande arbetstider. På mitt förra arbete kunde jag börja kl.15 och jobba till 22:30 och då hade jag ju hela dagen till att göra ärenden osv. Äh, vi får hoppas att det är lite mindre folk denna dag.

Ha en bra dag, mina vänner:-

Inga kommentarer: