måndag 23 februari 2009

Hundsamling i bur

Meja har börjat att intressera sig för hundarna mer och mer. Det skall borstas, sätta på och av koppel, rastas, ges mat osv. Som mamma och hundägare känns det roligt att se att även hon har ett intresse för våra fyrbenta. I hallen hemma står Zigges bilbur, och den leker Meja med. Alla hennes hundar skall sova där och ingen får väcka dem! Det är många raser tillsammans, en St.Bernad, en Golden retriver, en Vorsteh, en Dalmatiner, en Chiwawa och två små vita hundar som jag inte kan säga vad det är för ras...men de ser ju ut att ha trevligt ihop:))


Efter jobbet svirade jag om och åkte lite skidor, och vilket gliiid jag hade! Det är något annat än vad mina "hundskidor" har åstadkommit på flera flera år! Känns så himla lyxigt att ha skidor som kan glida! Spåren var i och för sig lite lösa på sina ställen men det är ju inte så konstigt när det har snöat en massa. 9.2km blev det idag, och jag känner mig starkare för varje gång.. Åh, shit vad roligt det är att åka skidor! Men nu är jag jättetrött och skall gå och lägga mig i tid!

Inga kommentarer: