fredag 20 februari 2009

Bankrån igen!

Jaha, och så har det hänt igen. I går kvälls rånades Swedbank inte långt ifrån oss, strax före kl. 18:oo. Lite lustigt blev det då Jocke var hemma och väntade på mig för att han skulle kunna åka till affären och handla. Jag kom hem efter jobbet ca 17:45 och då åkte han ned till bankomaten för att kolla sitt saldo innan han skulle handla.... (Bankomaten ligger bredvid dörren till banken) Foto: Lars Dafgård

Jocke varken såg eller hörde någonting när han stod vid bakomaten, men eftersom de fick larmet strax före 18 så måste det ha varit precis i samma veva som han stod där. Kanske väntade rånaren på att Jocke skulle göra klart sitt ärende så att han kunde slå till?
Jag tycker i alla fall att det var tur att han inte kom i kläm på någotvis, rånaren var i alla fall beväpnad och vem vet vad en sådan person kan göra om det skulle bli en trängd situation.

Mer finns att läsa på: http://www.dt.se/brottsplats/article402017.ece

Men nu är det fredagskväll och jag och lilltjej har myskväll. Det blev Mc Donalds på driven. Vi brukar göra så de fredagskvällar som Jocke jobbar eftermiddag för då vill jag skynda mig hem till hundarna och så skall ju maten vara klar på en gång.. ni vet ju hur det är?!

Har också varit förbi en fd. arbetskamrat med en vacker blombukett från mig och en annan fd. kollega. Hennes man har gått bort så det kändes skönt att få träffa henne och tala en stund.
Det får mig verkligen att tänka på att man måste leva medans man kan, att ta vara på livet och de man tycker om. För man vet inte om det kommer en morgondag...

Var rädda om varandra!

Inga kommentarer: