fredag 30 januari 2009

Yes, äntligen till Sverige!

Madonna kommer till Sverige! Har sett fram emot det och har alltid sagt - kommer Madonna till Sverige så skall jag dit! Och yes, nu kommer hon... MEN... sedan fick jag reda på vilket datum det var och det var mindre roligt. Samma helg som vi skall arrangera skogsträningen i Orsa för Svenska Gordonsetterklubben! Hon kommer alltså till Ullevi i Göteborg 9 augusti. Typiskt att det skulle vara precis samma helg, av alla dessa helger på hela året.

Klart att vi skulle kunna arrangera träningen en helg senare men... för det första kanske Aska är dräktig och har jag räknat rätt vad jag tror så kanske det kommer bli valpning i mitten av augusti och då kan jag kanske inte vara med på träningen, vilket jag vill.
Och för det andra så tror jag de som är tillfrågade att vara instruktörer gärna vill komma en helg tidigare än den 16:e för då får man ju en helg extra på sig att träna hund. Aja, det löser sig..

MEN, nu vet jag också att Madonna kommer att spela i Norge, Oslo 30 juli så vi far nog dit istället. MEN, då vet jag ju inte när de släpper de Norska biljetterna och jag gissar att de också kommer att bli svåra att få tag på. Måste nog forska lite...

MEN, jag har hört en fågel viska i mitt öra att det kommer lösa sig ändå. Vi har lite kontakter genom jobbet och vi får veta inom kort hur det blir.

Inga kommentarer: