torsdag 29 januari 2009

Vill ha...

Tänkte på det här med mobiltelefoner, många som jag känner byter telefoner som om det vore vilken pryl som helst, jag är bara inne på min 4:e mobil! Och då skall ni veta att jag faktiskt köpte min egna telefon när jag var 18 år! Det var en motorola som kostade typ 1200:- eller nåt. Den var inte så avancerad, men man kunde skicka sms, även om man knappt visste vad det var förnågot. Nuförtiden byts det ofta, tekniken går framåt och man vill ha det senaste.

Jag har faktiskt varit nöjd med mina telefoner, huvudsaken är att man kan ringa och skicka sms med den. Och oftast har telefonerna en hel massa funktioner som man knappt har upptäckt föränn det är dax att byta telefon. Som i somras, fick jag veta att jag hade "face Wrap" i min telefon. För er som inte vet vad det är, så förvränger programmet en huvudbild på dig....
Har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då, tårarna sprutade och Meja började grina för fotografiet såg så hemskt ut. Aja, ni som inte har testat - Gör det!

Hur som är jag sugen på en ny mobil, en telefon som tar bättre bilder än vad min gör. Har sett en fin telefon jag är sugen på, Sony Eriksson Sony Ericsson C905 med 8.1 mega pixel!


Bilden är hämtad från: webbutiken.tele2.se

Inga kommentarer: