lördag 24 januari 2009

Snöstorm & sjukdom

Snön yr utanför fönstren, det har snöat regält sedan i morse. Tycker om snön, och hoppas verkligen den kan ligga kvar ett tag till för det är inte vår än. Huvudsaken det inte blir plask för det avskyr jag. Gillar ju att ta en tur på skidorna...
Tog en härlig bild på min gammeltant idag, visst är hon lite söt?
Dock är det inte lika roligt när de sedan skall in genom dörren:-
Tur att d finns inneskor.

Skall göra iording mig snart, ikväll blir det party och det skall bli roligt! Min polare har 30-års fest! HURRA HURRA, välkommen att passera tantstrecket! men.... jag lär ta de lugnt för min andra hälft är jättedålig och ligger nerbäddad.
Lilltjej mår lite bättre idag. Febern har släppt, och hon har satt på sig sin princessklänning så för henne går det i alla fall åt rätt håll. Så vi får verkligen hoppas att jag klarar mig.. har inte tid att bli sjuk...

Återkommer med en festrapport i morgon!
SKÅL!

Inga kommentarer: