torsdag 22 januari 2009

Sjukdom igen! Suck

Jaha, då var lilltjej sjuk igen. Feber med en rethosta som aldrig vill ge sig. Jag han inte mer än lämna henne på dagis föränn de ringde och sa att hon var dålig. Tur att pappsen kunde hämta, så slapp jag stressa iväg från jobbet. Och i morse snoozade jag på klockan några gånger, så jag hann inte upptäcka att hon var dålig. Men that´s life, ingen fara på taket. När hon väl var hemma somnade hon på soffan en stund. Känns så trist att hon e dålig nu för på lördag skall vi på 30-års fest! D är väl typiskt när man skall göra ngt kul, så är det alltid.
Hoppas hoppas att hon e feberfri i morgon för då kanske hon kan sova hos mormor.. hoppas:-

Jag är den enda i familjen som INTE har varit sjuk, har klarat mig så bra. Vilket jag är jättetacksam över. Jag tror senast jag hade en förkylning var i höstas, i september om jag inte minns fel. Och vi får hoppas att jag håller mig ett tag till för jag har inte tid att vara sjuk:-

J

Inga kommentarer: