tisdag 20 januari 2009

Ont i knoppen

Har haft ont i knoppen hela dagen, lite molande huvudvärk inte jätteont men det räcker för att det skall bli jobbigt. Jag hatar huvudvärk, hellre en regäl förkylning än att ha ont i huvudet. Man blir så handlingsförlamad. Tänkte ta mig en löptur efter jobbet men det kändes inte så bra med dunkande huvudvärk. Får bli ev. i morgon istället. Skulle vilja lagt mig som vooven bredvid!


Annars har min dag inte varit så händelserik, har varit på lagret och packat paket till våra terapeuter. (Säljer hudvård till återförsäljare, jobbar för min mor) Försökte städa lite i lokalen så jag hittar det jag behöver (Kan ju vara bra). Jag skall göra en beställning snart och då måste man ha koll på vad som finns i lager.På kvällskvisten efter jobbet fick jag komma hem till dukat bord - Tack:-
Menyn denna dag bestod av - tacogratäng - mums!
De är så duktiga här hemma som gör mat och står i innan jag kommer hem ifrån mitt jobb vid 17-18 tiden, känner mig bortskämd. Undrar om det är fler än mig som har det lika bra?
Men eftersom min man jobbar skift och hämtar lilltjej på eftermiddagarna så blir det ju han som måste fixa maten. Jag kan ju inte liksom. Förresten! Jag måste också tala om att det också stod en bukett fina tulpaner på bordet!


Hundarna har haft tråkigt, vi har jobbat och då hinner vi inte ut så mycket. Dilda Darling (vår unghund, på bilden) har vi lämnat iväg på lite träning & miljöombyte för ett tag. Hon behöver det för att få "växa till sig lite" som man säger, och sedan kommer hon också tränas lite på fjället.
Det är sååå tomt utan henne här hemma. Saknar min Dilda som alltid "talar" med mig på morgonen, och följer mig dit jag går. Suck.. men hon har det bra och är snart hemma igen.


Mina två andra tjejer gör ju inget väsen av sig, är vi inne bara sover de. Kan vara skönt ibland men man blir van av att det alltid "händer lite" och när det blir stilla känns det bara tomt.
Nej, nu måste jag krypa till kojs. I morgon väntar hundtrimning hela dagen, jag återkommer med mer om det imorgon.

Natti Natt

Inga kommentarer: