tisdag 27 januari 2009

Nyheter!

Åh så var det kväller...
Jobbat som vanligt idag, hjälpt min mor med lite bilder på jobbet. Har lekt fotograf och tagit bilder på min arbetskollega när hon låg nerbäddad i behandlingssängen. Vi ska skicka bilder till ett företag i Stockholm som i sin tur skall sända bilderna till de stora modetidningarna som skall skriva om vår fantastiska madonnabehandling - Intraceuticals Oxygenbehandling. Mer om den finns att läsa på http://www.queenofbeauty.se/ och välj Intraceuticals.. Finns ockå en hel del andra länkar om denna behandling men det tar jag en annan gång... Hur som så blev bilderna bra i alla fall:-

Jag har gjort en ny sida för hundvården på www.glavarishundvard.blogspot.com där jag kommer skriva om det jag håller på med i mitt företag. GLavaRis Hundvård Titta gärna in!

Inga kommentarer: