torsdag 22 januari 2009

Makeover?

Är så sugen på att klippa mig - igen. Har sparat ut mina längder nu, men känner mig så tråkig i min frisyr. Man vill ha långt hår men man bara har det uppsatt hela tiden - känns tråkigt.
Klart att det är lättskött när man bara kan sno upp det i en tofs. Det är ju ganska praktiskt när man är ute mycket. Då kan man ta av sig mössan utan att se helt tokigt ut. Värre blir det ju då när man har kortare hår.. hm vet inte hur jag skall göra.

Det är ju roligt att förändra sig lite, kan ju inte se lika ut hela livet heller? Eller kan man det?

Håret växer ju faktiskt ut om man ångrar sig. Jag har ju haft kort hår ett antal gånger och det går ganska fort att spara ut.. Äh, vi får se..

Men jag har sett en frissa som jag tycker är snygg. Fast jag skall behålla mina mörka färger, kanske ljusa upp färgen med slingor eller så. Tänkte också spara lite mer i nacken och kanske klippa luggen lite kortare. Vad tror ni? Titta gärna in på hemisdan http://www.frilla.se/ där finns massor med bilder på olika frisyrer. Roligt med nya ideér.

2 kommentarer:

Emilia sa...

Guud<3 Vill oxå klippa mig.....har ganska kort hår nu men ska spara ut tills jag ska klippa mig:) tack för tipset;D Jag ska nog ta och klippa mig sådär:)

Mvh:Emilia

Jane Hagström sa...

Ja! Visst är den snygg :-) Själv är jag kortklippt nu och trivs super :-)