lördag 31 januari 2009

Känns inte helt bra

Tror den förb***de febern har satt klorna i mig.. Känner det direkt, jag får ont i ryggslutet då. Känns som om kläderna gör ont på huden liksom. Vill INTE bli sjuk, har inte tid till det. Men det är klart vem har tid till det? Vi får hoppas att det går över.

Idag har jag varit lite på städhumör och rensat badrummet på diverse tillbehör. Gammalt skit som har stått i skåpet i flera år som man sparar ett tag till -Kan ju vara bra att ha nå´n gång, typ. Men nu var det dags... skönt känns det efteråt. I morgon skall jag börja med bokhyllan, papper, tidningar, och annat skräp som lätt hamnar där i högen -Lägger de där så länge, så tar jag reda på det se´n . Och ni vet ju hur det brukar bli...

Vet inte riktigt hur jag skall göra med alla hundtidingar, Hundsport, Hundsport Special, Fuglehunden, Avance mfl. Har sparat dem i flera år och nu börjar högarna krypa ur garderoben. Tror jag sparar Avance medens resten får hamna i "kast högen". Äh, vi får se hur det blir.

Hade också en trevlig Irländare här på lite träning idag, gick jättebra. Matte behövde lite nytänkande och support i den fortsatta träningen. Vi tränade en stund med lite ledarskapsövningar och det tog inte lång tid föränn hon fattat galoppen. Åh, det är så tacksamt att hjälpa till då. Matte har förut varit på kurs genom brukshundsklubben.. men det var ingen höjdare, lång väntetid för att få "egen tid" och en massa matande med godis. Och det funkar ju bra med en hund som har en STOOOR jaktlust som hellre tittar på småpippisar:-
Inget ont om brukshundsklubben, men vi som håller på med jakt har ett lite annat tänk.
Och det är inte första gången jag har fått höra det här. Även jag råkade ut för samma sak när jag skaffade min första Gordon, Geisha. Vi slutade kursen efter två gånger och några pengar betalade inte vi!

Nu börjar Körslaget, Heja Hanna!

Inga kommentarer: