fredag 23 januari 2009

Fredagkväll med dator & Let´s Dance

En lugn fredagskväll väntar:- Lilltjej har fortfarande jättehög feber, 40 grader. Hon har legat på soffan här hemma hela dagen. Jag var förbi på min lunch och gav henne en film så att hon kunde titta på ngt. Pongo och de 101 dalmatinerna blev det och den blev populär! Det kan ju lätt bli lite tråkigt när man är slagen på soffan en hel dag.... Premiärtittade faktiskt på den filmen i USA när vi var där på semester. Tror det var 1992 eller ngt sådant. Då hade inte filmen kommmit till Sverige än. Längese´n var det i alla fall. "Bilden hämtad från lovefilm.se"

Min andra hälft har tagit en tur till sin bror för att titta på hockey. Leksand om jag inte minns fel. Är själv ett tag nu så därför kom datorn fram en stund. Det har hänt en massa tråkigheter runt mig den senaste tiden. Några jag känner och har mist sina kära i självmord. Och jag kan inte vid mitt liv begripa hur det skulle kännas om man själv råkade mista en nära vän, barn, älskling eller så. Tycker det är såå himla tragiskt. Usch vad de måste ha mått dåligt, för att kunna genomföra att ta sitt egna liv. Men på ngt sätt så är ju de det endra utvägen ifrån allt elände, tycker de själva... Så en STOR kram till alla er berörda, ja, livet är inte alltid rättvist men på något sätt så hittar man en väg att gå vidare på om än att det är svårt..

Nu skall jag titta på Lailas "dödslyft" Yeaaa!

Inga kommentarer: