tisdag 27 januari 2009

En liten rapport

Var ju på min kompis 30-års fest och det var supertrevligt - Tack kompis, det var roligt att träffa er alla igen..måste bli oftare!

Vi fick massor med god mat, trodde magen skulle spricka! Till förrätt bjöds det på snittar av olika slag, lite god dryck och chips. Huvudrätten bestod av olika sorters pajer, ost, skinka, västerbotten, taco, bacon, broccoli som serverades med sallad och god sås..mmmmums.

Men höjdaren var i alla fall my friends bakery från "Leilas efterrättsbok". Gott onyttigt och oemotståndligt.. Vi åt så mycket att det blev stinnt i magen.. tur att musiken kom igång så vi fick röra på oss lite.

I 30 års present till min vän gav vi (ett par till var med på presenten) två stycken jättefina armband från Snow of Sweden. Titta gärna in på deras hemsida http://www.snoofsweden.se/ tyvärr hittade jag inte armbandet på deras hemsida, men de har mycket fint.. Det går även att titta på http://www.hanzens.se/. Armbandet är det senaste från vårkollektionen, vita kristallpärlor som är trädda på rad. Superfint.

Kvällen avslutades runt 02:00 och jag fick återvända från min partykväll till mina sjuklingar hemma, stackars dem:-

Inga kommentarer: