torsdag 29 januari 2009

Dottra blir stor...

Kan inte fatta att tiden går så fort, lilltjejen var på "Hästis" igår. En verksamhet för barn mellan 5-7 år som vill introduceras i hästvärlden. En bra början för att sedan börja på ridskola.

Igår var det premiär för dem att få rida.. Små knattar i stora hjälmar med stora ögon som lyste på varenda unge, äntligen var det dags för dagen de har sett fram emot. Det gick bra för Meja, hon e kavat och tar för sig, hon är ju minst med nyss fyllda 4 år i november, så det är lätt att man vill vara med att titta så det går rätt till och att hon klarar av det. MEN vi får inte vara med, och det känns faktiskt ganska skönt. Fast man e ju nyfiken som en strut..

Så när Meja hade lektion tog jag och Jocke en promenad med hundarna -själva! Kändes konstigt, men också väldigt lyxigt. Gammel Geisha tyckte hon var i himmelriket som kunde sno åt sig lite hästskit på vägen, stannade och tuggade hela tiden -Urk... Och jag som vill skaffa häst i framtiden... hur skall det gå med hästskitstokiga hundar???

Är i alla fall stolt över min lilla tjej som har blivit stor:- Och jag tycker det är viktigt att hon får en "egen" hobby som hon kan engagera sig med, skaffa nya vänner, träffa andra - Utan att vi är med. Och även fast hon e liten så må hon ju få pröva.Inga kommentarer: