söndag 18 januari 2009

En vanlig söndag

Ja, kan man lugnt säga. Har setat ett tag med att få till lite "saker" på bloggen. Registreringar hit & dit, hur skall jag kunna hålla reda på alla dessa användaruppgifter, lösenord osv. Men det är klart det blir ju så till en början innan man har fått allt på plats, så att säga.

Dagen har som vanligt gått fort, lilltjejs kompisar har varit här och lekt en stund. Åh ni skall se hur det ser ut på hennes rum efter det!!! KAOS, kan jag lugnt säga. Hon blev så till sig att ALLT i hennes hylla låg på golvet när jag kom in!!!!!! Hon är ju i alla fall 4 år så hon måste förstå att så gör man inte. Efter ett litet samtal kom vi överrens att hjälpas åt att plocka ihop. Tror inte hon gör så igen...

Men nu skall jag stänga ned datorn, det får räcka för idag. I morgon väntar jobb och så ska jag hålla tummarna för en kompis som skall göra fystesterna för att komma in på polishögskolan... Go girl! Du fixar det! Skall bli roligt att höra hur det gick, och förhoppningsvis så är jag där till hösten!

KRAM & GODNATT

Inga kommentarer: